Tedd be a kedvenc receptek közé!
65

Virslis rakott krumpli

90 perc 4 adag haladó olcsó recept

Elkészítés

  1. A krumplikat sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, és karikára vágjuk. A főtt tojást és a virslit szintén felkarikázzuk.
  2. Egy hőálló tálat margarinnal kikenünk, és rétegelve belerakjuk a hozzávalókat úgy, hogy a sort a krumpli nyitja, és az is fejezi be. Ételízesítővel fűszerezzük. A rétegezés után ráöntjük a már előzőleg kikevert tejfölt. Forró sütőben 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tipp: Dúsíthatjuk reszelt sajttal is vagy más zöldségekkel, pl.: paprikával, paradicsommal.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!