Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Vadkacsa leves

115 perc 6-8 adag haladó

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A konyhakész vadkacsát annyi hidegvízben ami bőven ellepi, feltesszük főni. Hozzáadjuk a megtisztított sárgarépát, petrezselyem gyökeret, zellert, vöröshagymát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot.
  2. A fűszer labdába rakjuk az egész borsot, a szegfűborsot, a borókabogyót, a fokhagymát és a csokor kaprot. Felforraljuk és leszedjük a habját. Ekkor hozzátesszük a petrezselyem zöldet, a zeller zöldet és ízlés szerint sózzuk. Lassú tűzön legalább másfél órát főzzük. Leszűrjük és tálaljuk.
Tipp: Készíthetjük tejfölös, tárkonyos változatban is. Levestésztát adhatunk hozzá

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!