Tedd be a kedvenc receptek közé!
1

Újhagymás töltött tojás

30 perc 2 adag könnyű olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk. Hosszában kettévágjuk, és a sárgájukat kiemeljük. Egy tojás fehérjét is felaprítjuk..
  2. Az újhagymát a zsenge, zöld szárával együtt nagyon apróra összevágjuk.
  3. A sárgáját és az egy tojás fehérjét villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a majonézt és a tejfölt, végül belekeverjük az újhagymát.
  4. A tölteléket nyomózsákba téve visszatöltjük a tojásokba.
Tipp: Pirítós kenyérrel tálaljuk.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!