Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Tepsis káposztás hús

Jólkifőztem.hu
55 perc 4 adag könnyű

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk és nagyon vékony, 1-2 mm-es karikákra vágjuk.
  2. Tegyünk egy kevés olajat egy tepsibe vagy hőálló tálba és erre rétegezzük a feldarabolt krumplit max. 2-3 rétegben. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
  3. A tejfölt elkeverjük a pörkölt alappal és a felével meglocsoljuk a krumplit.
  4. Erre ráterítjük a székelykáposzta maradékot és a tetejére a tejföl másik felét. 8Amennyiben a székelykáposzta eleve tejföllel készült, úgy használjunk kevesebb tejfölt.)
  5. Előmelegített sütőben 180-190 C-on kb 45 perc alatt elkészül.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!