Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Széles metélt vörös bab raguval

60 perc 6 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A hagymát lereszeljük, a zöldségeket előkészítjük: a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret félkarikákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk.
  2. A hagymát a margarinon aranybarnára pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a sárgarépát, és a petrezselymet, kevés vízzel puhára pároljuk.
  4. Míg a zöldség puhul, a tésztát sós vízben kifőzzük.
  5. Ha a zöldség megpuhult, hozzáadjuk a leöblített vörösbab konzervet, passzírozott paradicsomot a szárított fűszereket, és a petrezselyemzöldet.
  6. Összeforraljuk, és fél deci vízzel, és a keményítővel kissé besűrítjük a ragut, majd a tésztára szedve tálaljuk.
Tipp: Saját készítésű tésztát is használhatunk.
Tipp: A ragut ízlés szerint "megbolondíthatjuk" egy kávéskanál vörösborecettel.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!