Tedd be a kedvenc receptek közé!
37

Steak burgonya

Jólkifőztem.hu
60 perc 4 személy könnyű olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A burgonyákat mossuk meg, tegyük egy lábasba, öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, enyhén sózzuk, és főzzük puhára. Vigyázzunk rá, hogy ne főzzük szét!
  2. Ha megfőtt, öntsük le a vizet, hagyjuk kicsit hűlni, és pucoljuk meg. Vágjuk minden krumpliszemet 4 cikkre.
  3. Egy serpenyőben hevítsünk kevés olajat, tegyük bele a burgonyát, és szórjuk meg Knorr Grill fűszervarázzsal.
  4. Időnként forgassuk meg, akkor jó, ha kicsit megpirult.
  5. Mikor mindenhol gusztusosan megpirult, tálalhatjuk is.
Tipp: Igyekezzünk ne túl nagy, és viszonylag egyforma burgonyákat választani. Próbáljuk ki Fokhagymás vagy Flekken Villámpáccal is!
Tipp: Kínálhatjuk főételként is, de ilyenkor egészítsük ki különböző mártogatósokkal, pl.: zöldfűszeres majonéz, pirított szalonnás tejföl, hagymás ketchup, stb.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!