Tedd be a kedvenc receptek közé!
3

Paradicsomleves bazsalikommal

30 perc 2-3 adag könnyű olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A paradicsomokat megmossuk, felvagdossuk és a megpucolt hagymával feltesszük 1 liter vízbe főni. A vízbe beletesszük a sót, az ételízesítőt és a borsszemeket.
  2. Ha megfőtt a hagyma, kivesszük a levesből, ahogyan a paradicsomokat is. A megfőtt paradicsomdarabokat krumplinyomóval és villával szétnyomjuk, majd visszatesszük a levesbe, ez lesz a sűrűje. 2 evőkanál rizst beleteszünk a lébe és 2 csepp olajjal összefőzzük. Felnyitjuk a paradicsomsűrítmény konzervet és beletesszük a levesbe, majd beleszórjuk a friss bazsalikomleveleket. Még egyet forralunk rajta, és már kész is.
Tipp: Forrón és hidegen is finom.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!