Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Laskagombás-újhagymás-chillis tükörtojás

30 perc 2-3 adag könnyű Gyerekkel nem ajánljuk olcsó recept
Ez a recept gluténmentes, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy glutén tartalmú hozzávalót nem tartalmaz, kérjük ezt vedd figyelembe az étel elkészítésénél!

Hozzávalók

  • 1 csokor újhagyna szárával együtt
  • 2 db chili friss, kisebb, (a szárítottból kávéskanálnyi,de aki nem szereti az erőset természetesen hagyja ki a receptből)
  • 10 dkg laskagomba
  • 3 db paradicsom
  • 5 db tojás
  • Rama margarin
Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. Az olvasztott Rama margarinon megfuttatjuk a felszeletelt újhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott friss csilit.
  2. Következő lépésként a kézzel tépkedett laskagomba kerül a serpenyőbe, ezután a felaprított friss paradicsom, amit épp csak megfuttatunk, hogy a vitaminok még bent maradjanak, végezetül óvatosan ráütjük a tojásokat, készre sütjük.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!