Tedd be a kedvenc receptek közé!
16

Különleges paradicsomleves

Jólkifőztem.hu
40 perc 4 adag könnyű
Ez a recept gluténmentes, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy glutén tartalmú hozzávalót nem tartalmaz, kérjük ezt vedd figyelembe az étel elkészítésénél!

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. Forrázzuk le a paradicsomot, szedjük le a héját, vágjuk ki a csumáját és daraboljuk kockára.
  2. A pucolt fokhagymát apróra vágjuk fel. A répát és a burgonyát daraboljuk kockára.
  3. Egy lábosban forraljunk fel 1 l vizet és ízesítsük a Knorr Marhahúsleves kockákkal. Tegyük bele a burgonyát és a répát. 10 perc után adjuk hozzá a paradicsomot, a fokhagymát,a kakukkfüvet és főzzük még pár percig.
  4. Szedjük le a narancs héját s erős késsel vágjuk ki a gerezdeket a hártyából, vágjuk fel kockákra. Egy darab héjat vágjunk vékony csíkokra.
  5. Öntsük levest tálba, adjuk hozzá a narancshéjat, a narancs kockákkal és a petrezselymet.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!