Tedd be a kedvenc receptek közé!
2

Koldustorta

60 perc+30 perc hűtés 6 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. Egy tálba öntjük a lisztet, majd hozzáadjuk a Rama margarint, a tojásokat, a porcukort és a tejbe feloldott szalakálit. Az egészet összegyúrjuk, majd lisztezett deszkán 3 egyenlő részre osztjuk. Egyesével tepsi méretűre nyújtjuk és a tepsi hátlapján megsütjük őket.
  2. A krémhez: a lisztet és a cukrot egy edénybe tesszük, hozzáöntjük a tejet és sűrűre főzzük, majd félretesszük, hogy kihűljön. Amíg hűl, egy tálban a Rama margarint, a porcukrot és a kakaót habosra keverjük. Ha kihűlt a krém, a kettőt jól összekeverjük egy habverő segítségével.
  3. Egy tálcára letesszük az első lapot, megkenjük a krémmel, erre a második lap kerül, amit ismét megkenünk a krémmel, majd jön a 3. lap.
Tipp: Porcukorral is megszórhatjuk, de krémet is kenhetünk rá.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!