Tedd be a kedvenc receptek közé!
2

Kínai Pirított csirke

Jólkifőztem.hu
18 4 adag haladó

Hozzávalók

  • 400 g csirkemell filé
  • 1 tasak Knorr Kínai Pirított Csirke alap
  • 1 db póréhagyma
  • 1 db közepes kaliforniai paprika
  • 1 db sárgarépa
  • 300 g SPAR B-minőségú rizs
  • 2-3 evőkanál olaj
Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A vékony csíkokra vágott csirkehúst pirítsuk aranysárgára 2-3 evőkanál olajon. Ízlés szerint kevés sóval ízesíthetjük.
  2. Adjuk hozzá a kockára vágott póréhagymát, a vékony csíkokra vágott sárgarépát és a kockára vágott paprikát. Kevergetve, pirítsuk közepes lángon 5 percig.
  3. Öntsünk hozzá 2.5 dl hideg vizet, adjuk hozzá a Knorr Pirított Csirke alapot, keverjük jól el, és lassú, közepes lángon, időnként megkeverve pároljuk további 5-8 percig. Tálaljuk párolt rizzsel.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!