Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Képviselő fánk

50 perc 15-16 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A vizet a zsiradékkal összeforraljuk, a forró folyadékba beleszórjuk a lisztet, és tovább főzzük addig amíg az teljesen össze nem áll és leválik a lábas oldaláról ekkor levesszük a tűzről és
  2. Egyenként belekeverjük a forró masszába a tojásokat ( minden egyes tojást jól bele kell dolgozni a masszába)
  3. A masszából halmokat készítünk a tepsire ( ebből az adagból 15-16 db fánk készíthető)
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük.
  5. Amíg a tészta sül elkészítjük a krémet; a tejet a cukorral felforraljuk, ezután hozzáadjuk a pudingport és sűrű krémmé főzzük.
  6. A kisült fánkok tetejét levágjuk, és beletöltjük a krémet, a levágott részt a krém tetejére visszaillesztjük.
Tipp: A süteményt tejszínhabbal ajánlom tálalni.
Tipp: Csokis variációban is elkészíthetjük.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!