Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Ischler

40 perc+60 perc hűtés 6-12 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

Mázhoz

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit sima tésztává gyúrjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy a meglágyult Rama margarin ismét megdermedjen kicsit.
  2. Nagyjából fél óra pihentetés után újra átgyúrjuk gyorsan a tésztát és fél cm vastagra kinyújtjuk. Kör alakú sütiket szaggatunk. Amekkora átmérőjű ischlereket szeretnénk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a korongokat és 220 fokra előmelegített sütőben 8-8 perc alatt, 2 adagban készre sütjük őket. Könnyen megégnek, figyeljünk oda.
  4. Ha kihűltek, lekvárral kettő korongot összeragasztunk. Ne vigyük túlzásba, mert kifolyik az oldalán és akkor nem tudjuk szépen bevonni csokoládéval.
  5. A mázhoz a csokit és a Ramát vízgőz fölött összeolvasztjuk, majd belemártjuk a kekszeket, vagy a kezünkbe veszünk egy süteményt és 1 evőkanálnyi csokit elkenünk a kekszen úgy, hogy lecsurogjon a szélére.
  6. Eligazgatjuk és rácson hagyjuk a csokimázat megszilárdulni.
Tipp: Ehető csillámporral megszórva a tetejét még vonzóbbá tehetjük a kis csokis korongokat.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!