Tedd be a kedvenc receptek közé!
32

Fűszeres egybesült karaj

Jólkifőztem.hu
120 perc 4 adag könnyű

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. Az előkészített húst dörzsöljük be az olajjal elkevert Knorr Grill fűszerkeverékkel. A borókát, a zúzott fokhagymát és a fűszereket keverjük a mustárhoz. Ezzel a páccal kenjük be még a húst.és tegyük a hűtőbe kb. egy órára.
  2. Süssük 160 °C fokos sütőben kb. 60 percig, időről időre locsolgassuk, majd a végén locsoljuk meg a borral.
  3. Miután megsült, szűrjük le és öntsük át a képződött szószt egy kisebb lábosba, majd jól forraljuk ki. RAMA margarinnal dúsítsuk a mártást.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!