Tedd be a kedvenc receptek közé!
5

Fokhagymás tarjaszelet petrezselymes burgonyával

60 perc 4 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A megpucolt, összevágott, besózott burgonyát nejlon zacskóban 12 percre berakjuk a mikrohullámú sütőbe a legmagasabb wattszámra.
  2. A húsokat kicsit kiklopfoljuk és befűszerezzük. Egy edényben felolvasztjuk a Rámát és fél deci olajat, belerakjuk a fűszerezett húst, és fedő alatt saját levében megsütjük. Ha kell, Knorr tyúkhúsleves kockából készített alaplével felöntjük.
  3. Közben egy másik edényben olajon megpirítjuk a burgonyát, rávágjuk a petrezselymet, rátesszük az őrölt borsot és a Delikátot.
Tipp: Savanyúsággal tálaljuk.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Ha nem tudnék főzni nehéz lenne elkészíteni.Üdv tgyury
tgyury 1

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!