Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Borzas Kata

60 perc+30 perc pihentetés 15-18 adag haladó olcsó recept

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A lisztből, margarinból,cukorból a tejjel,tojássárgákkal,és sütőporral tésztát gyúrunk. Két cipóra osztjuk és hűtőben 30 percig pihentetjük.
  2. Az egyik lapot kinyújtjuk és margarinozott tepsibe tesszük.Megkenjük barackízzel,behintjük a darált dióval és 10 dkg cukorral.Erre egyenletesen felkenjük az 5 dkg cukorral kemény habbá vert tojásfehérjét és ráreszeljük a másik cipó tésztát.180 fokos előmelegített sütőben megsütjük.Tálalás előtt porcukorral meghintjük.
Tipp: Könnyebb a tésztát reszelni,ha egy kis időre betesszük a fagyasztóba,hogy keményebb legyen.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!