Tedd be a kedvenc receptek közé!
0

Böllérmáj

60 perc 12-14 adag haladó olcsó recept
Ez a recept gluténmentes, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy glutén tartalmú hozzávalót nem tartalmaz, kérjük ezt vedd figyelembe az étel elkészítésénél!

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A sertésmájból kivágjuk az inakat, majd felkockázzuk. A velőt lehártyázzuk és félre tesszük.
  2. A zsíron megpirítjuk a megtisztított felkockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a szétzúzott fokhagymát.
  3. Beletesszük a sertésmájat.
  4. Kicsit pirítjuk, megszórjuk az őrölt pirospaprikával és a majorannával. Felöntjük egy kevés vízzel és lassú tűzön sütjük. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felvágott sertés velőt, és készre főzzük. A legvégén sózzuk és borsozzuk.
Tipp: A közhiedelemmel ellentétben nem biztos hogy a máj a sütés közbeni sózástól keményedik meg.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!