Tedd be a kedvenc receptek közé!
2

Banános amerikai palacsinta

50 perc 23 adag könnyű olcsó recept

Hozzávalók

Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. A banánt egy tálkában kanállal pürésítjük. A tojást keverjük hozzá a sóval, a cukorral és az olvasztott Rama margarinnal.
  2. Egy másik tálkába a lisztbe szórjuk a sütőport, majd forgassuk át és keverjük a tojásos masszába. A tejet fokozatosan adagolva keverjük csomómentes, sűrű masszává.
  3. Ha kezd apró buborék képződni a tésztában és az alja kezd barnulni, óvatosan fordítsuk meg. Mindkét oldalát kb. 1,5 percig süssük.
Tipp: Ezt a palacsintát banánkarikákkal és mézzel lecsorgatva kínálhatjuk.
Tipp: 23 db palacsinta lesz belőle.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!