Tedd be a kedvenc receptek közé!
28

Baconbe csavart sajtos csirkemell

60 perc 3-4 adag haladó

Hozzávalók

Csirke mellhez

Fűszeres tejfölben sült krumpli

  • 500 - 750 g burgonya hasábokra vágott
  • 3 dl tejföl
  • 3-4 evőkanál víz
Alapanyagok a bevásárlólistához

Elkészítés

  1. Az alapanyagokat előkészítjük..
  2. A csirke mell filét 4 részre vágjuk és tetszés szerint a felszínén hosszanti irányba éles késsel mélyedéseket készítünk, melybe a ízlés szerint a sajtot beletesszük..
  3. 1 evőkanálnyi margarinnal a tepsit kikenjük, majd a húst betekerjük a bacon szalonnába tetszés szerint, úgy hogy ha a tepsibe tesszük a bacon 2 vége a hús alá kerülj, mert így nem kunkorodik fel sütés közben.
  4. Majd a húst úgy helyezzük el, hogy a burgonya is elférjen mellette.
  5. Mivel a hús hamarabb megsül, folyamatos figyelés mellet sütjük a húst és a burgonyát, s ha a hús kész van kivesszük, majd a fűszerrel, vízzel elkevert tejfölt a burgonyához adjuk, és készre sütjük.
Tipp: Bármilyen fűszer illik hozzá, így ami van otthon fűszer, s a család szereti mehet bele.

Időzítő

Állítsd be az időzítőt, és nincs többé odaégett, túlfőtt vagy nyers étel!
Add meg a főzési/sütési időt!

00:00

Még nincs hozzászólás.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le finom receptjeinkről és nyereményjátékainkról!

Adataid az Unilever Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever saját termékeiről, akcióiról, ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését az Unilever, az adatok feldolgozását az Unilever és az Arteries Studio Kft. (2162 Őrbottyán, Fő út 53.) és a Mito Social Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 23.) végzik. Az Unilever személyes adataidat további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásod nélkül - nem adja át. Adatkezelési nyilvántartási szám: 00364-0247. Személyes adataid az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésükre vonatkozó kérésedet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheted az Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: vevoinfo@unilever.hu.

Kérdezz Te is!